lindenhoeve@home.nl      |      0412-617110 | 06-15241157

Op onze gezellige mini camping is iedereen welkom van jong tot oud. De staanplaatsen zijn ruim opgezet zodat uw tent, caravan of camper er prima past. U heeft altijd veel zon op de camping zodat u lekker kunt genieten van uw vakantie, maar ook als u in de schaduw wilt zitten is dat geen probleem en zijn daar ook genoeg plekjes voor te vinden.

Naast de camping zelf is er natuurlijk ook een sanitair gebouw bij met wc’s en douches. Het sanitaire gebouw wordt natuurlijk zeer goed onderhouden en ervoor gezorgd dat het altijd schoon is. Voor mindervaliden is er een verhoogd toilet met beugels alsmede een douchestoel.

Naast het sanitaire gebouw is ook een centrale ruimte aanwezig waar diverse spellen staan een sjoelbak, tafeltennis, tafelvoetbalspel, gezelschapsspelen en jeu de boule ballen. En voor de kleintjes een zandbak om in te spelen.

Onze minicamping beschikt over een hele verzameling boeken. U kunt de boeken uit het schap pakken en ze rustig op uw gemak lezen bij uw staanplaats om deze daarna weer terug te zetten waar u het boek heeft gepakt. De boeken kunt u ook ruilen, als het boek nog niet uit is als u weer naar huis gaat neem het dan gewoon mee, maar zorg er wel voor dat er een ander vergelijkbaar boek voor in de plaats komt te staan zodat alle gasten kunnen blijven genieten van de boeken.

Bij het sanitaire gebouw is ook een binnenplaatsje aanwezig waar het mogelijk is om een houtkachel te gebruiken in overleg met ons, het is verplicht deze te gebruiken op deze plaats zodat de andere gasten er geen overlast van hebben. Zo kunt u langer genieten van de buitenlucht en het daarbij ook nog eens lekker warm hebben.

Onze minicamping beschikt ook over een gas barbecue die men kan gebruiken tegen een kleine vergoeding. U kunt de barbecue meenemen naar uw eigen plekje om zo daar heerlijk te genieten van een goede maaltijd en bovendien is dit altijd zeer gezellig.

Op de minicamping zelf is ook een speelveld aanwezig waar de kinderen lekker kunnen spelen. Onder andere staat er een groot doel en 2 kleine doelen om te voetballen. Er is een basket voor basketbal en er kan een groot net opgezet worden waar u kunt volleyballen of badmintonnen. Daarnaast zijn er ook  konijnen en cavia’s waar de kinderen mee kunnen knuffelen, maar wel voorzichtig.

Sinds 2007 is er draadloos internet aanwezig op de camping, deze heeft ook nog een groter bereik dan alleen onze camping. Het internet is gratis beschikbaar voor iedereen op de camping.

Wij hopen u snel te verwelkomen op onze gezellige minicamping.